Juridische Poort over de woningmarkt (afgelast)

De woningmarkt verkeert al tijden in zwaar weer. Wat zijn de 3 grootste uitdagingen en aan welke oplossingen wordt gedacht? En hoe belangrijk is verduurzaming en kan de notaris hierbij helpen? Deze vragen staan centraal tijdens de 10e Juridische Poort van 16 april in Perscentrum Nieuwspoort.

Met de Tweede Kamerverkiezingen van maart 2021 in het vooruitzicht draait de discussie ook om de vraag: waar moeten het nieuwe kabinet en de Tweede Kamer echt mee aan de slag? Johan Conijn, emeritus hoogleraar woningmarkt aan de Universiteit van Amsterdam, gaat hier samen met enkele woordvoerders woningmarkt van de Tweede Kamer op in. Onder hen Henk Nijboer (PvdA), Roelof Bisschop (SGP) en Erik Ronnes (CDA).

Discussie
Met de Juridische Poort wil de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB) vanuit haar maatschappelijke rol en juridische expertise een bijdrage leveren aan maatschappelijke en politieke discussies. Meedoen aan de discussie over de woningmarkt? Meld u dan aan. De bijeenkomst begint om 16.45 uur en wordt om 18.00 uur afgesloten met een borrel.

Update 17 maart: vanwege het coronavirus is de Juridische Poort van 16 april afgelast.

Meer informatie en aanmelden: KNB, Tessa Maas, t.maas@knb.nl, 070 3307122

Verder in het nieuws