Juridische Poort over toekomst notariaat

De maatschappij verandert en de digitalisering is niet meer te stoppen. Hoe beïnvloedt dit het werk en de positie van de notaris? En wat betekenen deze ontwikkelingen voor de competenties van de notaris? Deze vragen staan centraal tijdens de Juridische Poort van 31 oktober.

De KNB kijkt dit jaar onder het motto ‘Dromen, durven, doen’ naar de toekomst van het notariaat. De beroepsorganisatie doet dat samen met leden en stakeholders.

Visie
Tijdens deze informele bijeenkomst in Perscentrum Nieuwspoort kijken Tweede Kamerleden Chris van Dam (CDA), Jeroen van Wijngaarden (VVD), Maarten Groothuizen (D66) en Niels van den Berge (GroenLinks) naar de toekomst van het notariaat en geven zij hun visie daarop. Wie mee wil discussiëren is vanaf 16.30 uur van harte welkom. De bijeenkomst begint om 16.45 uur en wordt om 18.00 uur afgesloten met een borrel.

Meer informatie of aanmelden: KNB, Tessa Maas, t.maas@knb.nl, 070 3307122

Verder in het nieuws

Minister wil legitieme portie niet afschaffen

Sander Dekker, de minister voor Rechtsbescherming, ziet geen dringende noodzaak om de legitieme portie te schrappen. Dat antwoordt hij op vragen van Vera Bergkamp (D66). Volgens een door haar aangehaa...