Talkshow KNB Live terugkijken

Een week geleden was in het Spant! in Bussum de talkshow KNB Live, gepresenteerd door KNB-voorzitter Nick van Buitenen. Een mooie line-up van gasten schoof bij hem aan tafel aan. De compilatie van deze talkshow (3:30 min) en de video’s van de afzonderlijke gesprekken zijn nu beschikbaar.

Rode draad van de gesprekken bij KNB Live was de toekomst(bestendigheid) van het notariële vak. Van elk gesprek en van de optredens van Iris Hond en Ronald Snijders is een afzonderlijk filmpje gemaakt:

Andere activiteiten in het jubileumjaar
KNB Live was de eerste, speciale jubileumactiviteit, maar er volgen er nog meer. Op 5 oktober wordt het jubileumcongres gehouden, met aansluitend een feest in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. En op 3 november organiseert de KNB de publieksactie ‘Uit & thuis bij de notaris’. Kijk op de jubileumwebsite voor meer informatie hierover.

 

Verder in het nieuws

Prinsjesdag: fiscale maatregelen 2019

Staatssecretaris Menno Snel van Financiën heeft dinsdag tijdens Prinsjesdag het pakket Belastingplan 2019 ingediend bij de Tweede Kamer. Hierin staan diverse voorstellen die ook voor de notariële prak...