Ingeborg Braun gekozen tot nieuw bestuurslid van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB)

De ledenraad heeft Ingeborg Braun, notaris bij Braun Notaris in Barneveld, benoemd tot bestuurslid van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB). Braun volgt hiermee per 22 september 2022 bestuurslid Bart Versteeg op.

'Ik ben enthousiast en vol trots bezig met ons beroep en zal dat de komende jaren ook graag -naast notaris zijn op mijn eigen kantoor- doen binnen het bestuur’, reageert Braun. 'Je doet een vak niet alleen, daarvoor ben je met vele. Dat mijn eigen kantoor meer dan op orde moet zijn staat vast, maar dat ik niet alleen het notariaat ben is een feit. Het notariaat is veel groter dan mijn kantoor. En voor dat veel grotere dan mijn kantoor wil ik mij de komende jaren graag inzetten in het bestuur'.

Annerie Ploumen herkozen tot voorzitter
Tijdens dezelfde vergadering is Annerie Ploumen herkozen als voorzitter van het bestuur van de KNB. Ploumen is sinds 1 oktober 2019 bestuurslid en sinds 25 maart 2020 voorzitter. Ploumen is werkzaam bij Van Doorne in Amsterdam. Ze is gespecialiseerd in commercieel vastgoed en financieringen.

Verder in het nieuws

Minder scherpe daling aantal akten

De dalende trend van het aantal gepasseerde akten in het notariaat lijkt iets af te vlakken. In de eerste 7 maanden van dit jaar was telkens een daling te zien van ruim 10 procent ten opzichte van vor...