Logo KNB.nl
English

Over Notariaat Magazine

Dit informatie- en opinieblad voor en over het notariaat verschijnt 8 keer per jaar. Het bevat vakinhoudelijke informatie, actuele ontwikkelingen, interviews, reportages en praktijkverhalen. Notariaat Magazine is een regelmatig geraadpleegde informatiebron voor politiek, media, leden en andere betrokkenen.

Naast de papieren uitgave verschijnt het magazine sinds 2021 ook geheel online op deze website. Hier zijn de artikelen gemakkelijk online te lezen, worden video’s geplaatst en polls gehouden. Ga naar Notariaat Magazine online

Oudere magazines blijven in pdf-formaat beschikbaar op deze website. Bekijk de magazines tot en met 2020

Abonnementsinformatie

KNB geeft Notariaat Magazine uit in samenwerking met Elma Media. (Kandidaat-)notarissen krijgen het magazine automatisch toegezonden.
Oud-leden kunnen bij de KNB aangeven dat ze het magazine toegestuurd willen krijgen. Hier zijn kosten aan verbonden. Een eventuele adreswijziging kunnen oud-leden doorgeven aan de ledenadministratie van de KNB (ledenadministratie@knb.nl).

Bent u geen (oud-)lid van de KNB? Dan kunt u een abonnement nemen op Notariaat Magazine. Neem hiervoor contact op met Elma Media:

Elma Media b.v. abonnementenbeheer
Postbus 18, 1720 AA Broek op Langedijk
Telefoon: 0226 331621
E-mail: support@elma.nl

Contact met de redactie

Wilt u reageren op een artikel uit het Notariaat Magazine? Of hebt u een interessant onderwerp? Neem dan contact op met de redactie:
Telefoon 070 3307111
E-mail nm@knb.nl

Voor adverteerders

Elma Media BV
Silvèr Snoek
Telefoon 0226 331600
E-mail: s.snoek@elma.nl