Logo KNB.nl
English

Video's

Een selectie van video’s die de KNB heeft gepubliceerd. Voorlichtingvideo's voor consumenten staan op notaris.nl.

Het moment

Als notaris heb je een prachtig en veelzijdig beroep. Je speelt een essentiële rol in een van de belangrijkste momenten uit het leven van je cliënten. Momenten die steeds een andere rol van je vragen.

Het moment: overname van de boerderij

Een bedrijfsovername van vader op dochter. Als notaris bied je zakelijke ondersteuning zonder de mens uit het oog te verliezen. Je weegt het belang van ieder gezinslid af.

Het moment: samen de toekomst tegemoet

Het ondertekenen van de huwelijkse voorwaarden. Met jouw onafhankelijke advies en vooruitziende blik leg je vast wat voor beiden het beste is.

Het moment: internationale fusie

Een intensief proces met veel juridische kanten. Jouw vasthoudendheid, rechte rug en vermogen om partijen samen te brengen is noodzakelijk.

Het moment: afscheid nemen

Het testament opstellen in een kritieke situatie. Je ontzorgt, bent als notaris empatisch en zorgvuldig. Op passende wijze laat je laatste wensen in vervulling gaan.

Het moment: jullie droomhuis

Van het eerste adviesgesprek tot het ondertekenen van de koopakte. Met begeleiding en bescherming van de notaris verandert deze droom in een weloverwogen besluit.

KNB regiobijeenkomsten: achter de schermen

De KNB-regiobijeenkomsten werden in 2021 online gehouden. Het is nog een hele organisatie om dat allemaal goed te laten verlopen. De KNB geeft een kijkje achter de schermen.