Logo KNB.nl
English

Video's

Een selectie van video's die de KNB heeft gepubliceerd. Voorlichtingvideo's voor consumenten staan op notaris.nl.

2019 samengevat door de voorzitter

Het net ophalen, dat heeft het KNB-bestuur het afgelopen jaar gedaan. Bij leden, bij stakeholders én bij consumenten. Voorzitter Nick van Buitenen vat het jaar 2019 samen.

KNB Stakeholdersdiner

Op 28 november 2019 organiseerde de KNB een diner voor stakeholders van het notariaat. In het Kunstmuseum in Den Haag spraken zij over de rol van de notaris in een veranderende maatschappij.

Dream Team schetst notaris van de toekomst

Het KNB Dream Team boog zich het afgelopen jaar over de rol van de notaris in de toekomst. Tijdens de laatste sessie van 2019 brachten de deelnemers die al tekenend in beeld.

KNB-jaarcongres 2019

Sfeerimpressie van het jaarcongres op 4 oktober 2019 in Amersfoort. Het congres stond in het teken van ‘Dromen, durven, doen’, het jaarthema van de KNB.

Compilatie DDD-Dialoog

Tijdens de Dromen Durven Doen-Dialoog op 25 juni 2019 gaven Guus Rieter, Erna Kortlang, Jef Oomen (oud KNB-voorzitters) en Koen van Wijk (lid Commissie Kandidatenzaken) hun toekomstvisie.

Reacties op DDD-Dialoog

Tijdens de Dromen Durven Doen-Dialoog op 25 juni 2019 in Utrecht gaven vier betrokken (oud-)notarissen een vlammend betoog over de notariële toekomst. Wat is bezoekers van de pitches bijgebleven?

Juridische Poort over Europese verkiezingen

Op 8 april 2019 stelden 6 kandidaten voor het Europees Parlement zich voor aan het notariaat. KNB-voorzitter Nick van Buitenen overhandigde hen tot slot een Europees wensenlijstje.

Regiobijeenkomst Amsterdam

De KNB-regiobijeenkomsten in maart en april 2019 stonden in het teken van de toekomst van (de Wet op het) notarisambt. In Amsterdam geven enkele leden hun visie.

De KNB in Brussel

Verschillende notarissen en KNB-medewerkers brachten 6 maart een bezoek aan Brussel. Voor notaris Isabelle Cox gaat Brussel leven als ze uit de trein stapt.

Notarissen krijgen EU-les

Notarissen en verschillende KNB-medewerkers kregen vrijdag 1 februari EU-les van Mendeltje van Keulen, lector aan de Haagse Hogeschool.