Yolanda de Groot nieuwe directeur BFT

Het Bureau Financieel Toezicht (BFT) heeft per 1 februari een nieuwe directeur: Yolanda de Groot. Zij trad al vanaf 15 juni 2021 op als waarnemend directeur, na het vertrek van Marijke Kaptein.

De Groot is hoofd Juridische Zaken en Handhaving bij het BFT en zal die functie combineren met de rol van directeur. Voordat zij in mei 2020 bij het BFT kwam werken, is zij onder meer officier van justitie bij het Openbaar Ministerie geweest. Daarvoor werkte zij als advocaat.

Strategische visie
De nieuwe directeur zal de komende tijd met het BFT extra aandacht besteden aan het herijken van de strategische visie van de organisatie en de doorontwikkeling van het BFT en van de medewerkers.

Yolanda de Groot horizontaalBFT-directeur Yolanda de Groot

Verder in het nieuws

Er is veel in het notariaat om positief over te zijn

Het FD heeft vandaag een artikel gepubliceerd over de demografische ontwikkelingen in het notariaat. Daarin ligt de focus op het dalend aantal notarissen en de problemen met bedrijfsopvolging, terwijl...

Notaris Saskia Laseur is Legal Woman of the Year 2023

Notaris Saskia Laseur is verkozen tot Legal Woman of the Year 2023. De jury roemde haar oproep aan andere vrouwelijke juristen om niet terug te schrikken voor nevenfuncties. 'Naast je werk kun je zove...