Momenten die vragen om de notaris

De notaris speelt een essentiële rol speelt tijdens cruciale momenten in ons leven. Of het nu gaat om een huwelijk, bedrijfsovername of overlijden, de notaris staat klaar om ons te begeleiden en te adviseren bij belangrijke beslissingen. Benieuwd naar de waarde van een notaris in jouw leven? Maak kennis met de inspirerende communicatiecampagne 'Het moment', gelanceerd door de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB).

De campagne neemt je mee naar betekenisvolle momenten waarin de notaris een rol speelt. De 3 video's laten zien hoe de notaris op een professionele en betrokken manier helpt bij het vormgeven van de toekomst. Of je nu op het punt staat om in het huwelijksbootje te stappen, je bedrijf wilt overdragen aan de volgende generatie, of te maken krijgt met een overlijden, de notaris staat voor je klaar om je door deze complexe processen te leiden.

Betrouwbare adviseur
Met de campagne "Het moment" wil de KNB laten zien dat de notaris niet alleen een expert is in juridische zaken, maar ook een betrouwbare adviseur en vertrouwenspersoon. Ontdek nu zelf de bijzondere verhalen op de speciale landingspagina www.notaris.nl/hetmoment en laat je meenemen in de wereld van de notaris.

Screenshot video Het moment Testament

Verder in het nieuws

Nieuwe podcast: De vastgoednotaris als poortwachter

Witwasconstructies, ABC-transacties en katvangers: ze komen allemaal aan bod in de nieuwe podcast 'De vastgoednotaris als poortwachter'. Onder meer Robert Helder (Universiteit Utrecht), Dirk Kolkman (...

Notaris vertrekt voor fietstocht van 3 maanden

Vrijdag trekt notaris Ellen van Pelt de deur van haar kantoor in Assen achter haar dicht. Maandag springt zij op haar fiets voor een tocht van 3 maanden. Waar die haar gaat brengen weet zij nog niet, ...