Notaris.nl ludiek in beeld op social media

Opvallend, ludiek en prikkelend. Dat is de social mediacampagne van notaris.nl die deze week van start gaat. Door middel van advertenties op Facebook en Instagram worden de website en de bijbehorende social media-accounts gepromoot.

Wat doet de notaris? Waarvoor kun je bij hem of haar terecht? Om de rol van de notaris duidelijk te maken, is de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB) in februari begonnen met het gebruik van social media voor de consument. Elke week verschijnen er minimaal twee berichten op YouTube, Facebook en Instagram. Dit kan een bericht, afbeelding, poll of video zijn.

Naamtags
Tijdens de campagne van deze week ligt de focus op ludiek. Zo worden onder andere moeilijke termen uitgelegd, stripjes en naamtagplaatjes gedeeld. Notariskantoren kunnen de berichten delen en de kanalen bekend maken bij hun klanten. Dus volgen en delen maar. Dan weet u tenminste ook waar uw collega’s het straks over hebben. En dat is wel zo fijn bij het koffiezetapparaat, toch?

Duidelijke taal notaris-1

Verder in het nieuws

Er is veel in het notariaat om positief over te zijn

Het FD heeft vandaag een artikel gepubliceerd over de demografische ontwikkelingen in het notariaat. Daarin ligt de focus op het dalend aantal notarissen en de problemen met bedrijfsopvolging, terwijl...

Notaris Saskia Laseur is Legal Woman of the Year 2023

Notaris Saskia Laseur is verkozen tot Legal Woman of the Year 2023. De jury roemde haar oproep aan andere vrouwelijke juristen om niet terug te schrikken voor nevenfuncties. 'Naast je werk kun je zove...