Notaris.nl ludiek in beeld op social media

Opvallend, ludiek en prikkelend. Dat is de social mediacampagne van notaris.nl die deze week van start gaat. Door middel van advertenties op Facebook en Instagram worden de website en de bijbehorende social media-accounts gepromoot.

Wat doet de notaris? Waarvoor kun je bij hem of haar terecht? Om de rol van de notaris duidelijk te maken, is de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB) in februari begonnen met het gebruik van social media voor de consument. Elke week verschijnen er minimaal twee berichten op YouTube, Facebook en Instagram. Dit kan een bericht, afbeelding, poll of video zijn.

Naamtags
Tijdens de campagne van deze week ligt de focus op ludiek. Zo worden onder andere moeilijke termen uitgelegd, stripjes en naamtagplaatjes gedeeld. Notariskantoren kunnen de berichten delen en de kanalen bekend maken bij hun klanten. Dus volgen en delen maar. Dan weet u tenminste ook waar uw collega’s het straks over hebben. En dat is wel zo fijn bij het koffiezetapparaat, toch?

Duidelijke taal notaris-1

Verder in het nieuws

Aantal testamenten in de lift

Steeds meer mensen gaan naar de notaris voor een testament. Dat blijkt uit de factsheet testamenten. In het tweede kwartaal van 2019 zijn 10.906 meer testamenten bij het Centraal Testamentenregister (...

Egmont Group lanceert rapport over corruptie

De Egmont Group heeft een rapport gepubliceerd dat meldingsplichtige instellingen helpt bij het identificeren van corruptie en het witwassen van opbrengsten daarvan. Dit moet het melden van dergelijke...