Logo KNB.nl
English

Campagne Het moment

‘Het moment’, dat is de titel van de nieuwe communicatiecampagne die de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB) vandaag start. Centraal staan een aantal belangrijke momenten waarop de notaris een rol speelt in het leven van klanten én de eigenschappen die dit van hem of haar vraagt. Een bijdrage waar het notariaat trots op kan én moet zijn.

Voor de campagne zijn 6 video’s gemaakt die laten zien hoe belangrijk de rol van de notaris is. Via online advertenties op LinkedIn, Instagram, verschillende websites en print advertenties in vakbladen worden het notariaat en haar stakeholders hierop gewezen. De campagne is een belangrijk onderdeel van 1 van de 3 thema’s in de Strategische Agenda Notariaat 2020 – 2025, namelijk Futurepro(o)f. Het is een van de stappen die de beroepsorganisatie zet om bij te dragen aan een positief imago van het notariaat.

Positionering
Een belangrijk onderdeel van het programma Futurepro(o)f zijn de activiteiten die gericht zijn op de positionering van het notariaat. De T-shaped (kandidaat-)notaris is de toekomst. Hij of zij is juridisch goed én heeft ook de juiste vaardigheden waar de maatschappij om vraagt. Naast de positionering is er in dit thema ook aandacht voor ‘leren en ontwikkelen’ – bijvoorbeeld de herziening van de beroepsopleiding en het KNB Reflectie Instrument –, ‘loopbaan en mobiliteit’, waarin opvolging een rol speelt, en de ‘werk-privébalans’.

Meer informatie

Alle informatie over de mediacampagne is te vinden op de speciale campagnepagina

DSCF4656