Alle festiviteiten gebundeld in Jaaroverzicht KNB 175 jaar

In 2018 bestond de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB) 175 jaar. Dat hebben leden en consumenten geweten. Alle jubilerende leden kregen een speciale verjaardagskaart, Koning Willem-Alexander bracht een bezoek aan het congres, er werd gedanst tot in de late uurtjes en we trokken er op uit om de consument te verrassen. Nagenieten? Bekijk dan nu het Jaaroverzicht.

Naast alle festiviteiten rondom het jubileumjaar is ook te lezen (pdf, 5,74 MB) wat er nog meer gebeurde in 2018. Zo is er bijvoorbeeld flink gelobbyd in binnen- en buitenland en ook op het gebied van digitalisering is er veel gebeurd. Daarnaast vindt u in het overzicht alle belangrijke cijfers op een rij. Meer weten? Door middel van qr-codes komt u gemakkelijk bij de eerder gemaakte videoverslagen terecht over de diverse onderwerpen.

KNB jaaroverzicht 2018Bekijk het jaaroverzicht (pdf, 5,74 MB)

Verder in het nieuws

Minister wil legitieme portie niet afschaffen

Sander Dekker, de minister voor Rechtsbescherming, ziet geen dringende noodzaak om de legitieme portie te schrappen. Dat antwoordt hij op vragen van Vera Bergkamp (D66). Volgens een door haar aangehaa...